Köszöntjük a Net Világ Technology ügyfélportálon!

Rendelje meg, vagy kezelje szolgáltatásait.Szolgáltatásaink

Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb csomag ajánlatunkat, vagy tekintse meg szolgáltatásainkat részletesen. A Net Világ Technology összes elérhető szolgáltatásai egy helyen itt az ügyfélportálon. Legyen a partnerünk, jelentkezzen be a fiókjába ha még nem rendelkezik fiókkal akkor regisztráljon egy fiókot és használja egyéni szolgáltatásai kezelésére az online ügyfélszolgálatunkat, mellyel időt és energiát takaríthat meg, minden egy helyen átlátható módon az ügyfélportálban.


Bejelentkezés Regisztráció


Szolgáltatásaink csomag ajánlata

Válasszon csomagajánlatot a Net Világ Technology fejlesztésiből, és legyen a partnerünk, élvezze a biztonságot és a kényelmet, válassza az online teljeskörű megoldásainkat.Extra szolgáltatásunk a csomagjainkhozAllSafe WAAP Tűzfalrendszer

Tűzfalrendszerünk biztosítja a zavartalan online életet, a DDOS támadások megakadályozását a GDPR megfelelőséget, és az adatszivárgás elleni védelmet.

Net Világ Technology Adatközpont

Hozzá át már meglévő online szolgáltatást, és csatlakoztassa adatközpontunkhoz és élvezze az adatközpontunk kényelmi szolgáltatásait.

Ügyfélszolgálat és biztonsági csapat

Ügyfélszolgálatunkat a partnereink bármikor igénybe vehetik, és megrendelőink digitális jelenlétét a biztonsági csapatunk felügyeli, a saját fejlesztésű AllSafe WAAP tűzfal rendszerrel, amelyet Ön ügyfél fiókján keresztül tud megtekinteni, és a működésről statisztikai adatokat tekintheti meg.
További szolgáltatásaink

Válasszon a további kiegészítő szolgáltatósainkból. Keressen egy domain, vagy olvassa el tudásbázisunkat, ahol a kérdéseire válaszokat kaphat.Ügyfeleink mondták"Az elavult konyha rendszerünket váltottuk le a Net Világ Technology KonyhMester 2.0 rendszerre. Tökéletesen meg vagyunk elégedve, folyamatos ügyfélszolgátlati támogatást kapunk, a rendszer folyamatos fejlesztés és egyéni kérések is implementálnak. Az AllSafe WAAP rendszert is használjuk illetve a Net Világ Technology Adatközpontba helyeztük el az új rendszert, kiváló nagyon jó csak is ajánlani tudom minden konyha rendszer keresőnek."


— Antal Andrea az Ízotthon ügyvezetője

"A végrehajtó irodánk online jelenlétét és biztonságát bíztuk a Net Világ Technology szakembereire. A Net Világ Technology Edit weboldal szerkesztővel készült el az oldalunk és az AllSafe WAAP rendszer a biztonságot nyújtja. Szupport szolgáltatással együtt kértük a rendszer beüzemelését a Net Világ Technology Adatközpontba nem csalódtunk. Nagyon jól megalkotott rendszer, nagyon nagy terhet vettek le a vállunkról a szakemberek. A tudásbázis, a teljes jogi felkészültségük nagyon előre mutató, ajánlottam más végrehajtó kollégáimnak is ők sem csalódtak."


— Dr. Hoppa József önálló bírósági végrehajtó

"Könyvelő irodaként egy pályázati portált készítettek nekünk, a Net Világ Technology Adat központba került elhelyezésre, nagyon elégedettek vagyunk a pályázati portállal amit a Net Világ Technology Edit webszerkesztővel készítették el részünkre a szakemberek, még betanítást is nyújtottak a kolléganőnknek aki hamar bele tanult annak használatába. Az AllSafe WAAP rendszerük pedig tökéletes 99,9% üzemidőt biztosít a webes jelenlétünkben."


— Doritax könyvelő iroda